Seks Boleh Buat Dimana mana

Seks Tak Kira Tempat Kalau kita lihat kat mana-mana pun ramai sesangat bebudak Melayu yang berpeleseran, melepak-lepak kat pusat beli belah dengan pakaian yang menjolok mata…dah tu pulak…dengan perangai yang tak tahu malu langsung. Kalau yang bercouple tu..tak segan silu berpeluk-peluk depan orang ramai..berbalas ciuman….pernah sekali tu aku dalam bas dari Sg Petani nak pi Aloq Setaq…Masya-Allah…malunya tak tau nak habaq…tapi tak pa lah..nak habaq jugak. Ada satu couple ni kat seat belakang….depa ingat semua penumpang dalam bas masa tu buta kotttt….takkan dalam bas pun nak buat aksi-aksi gomoi babi….yang si pompuan ni asyik tersenyum simpul…seronok la kot dada dia kena ramas dengan dia punya balak….tak malu betui la…dah la aku masa tu berdiri mengadap depa..lagi mengada-ngada la depa punya aksi….terlentuk sana, terlentuk sini….aduiiihhhhh membaqha abis….pompuan tu siap bertudung litup labuh ke dada…apa lagi sedap la tangan balak dia merayap kat dalam badan dia…. “Hoi….. babi betoi hang pa ni no, menatang sungguh penghangai hang pa! Tak tau malu punya betina”. Ayat tak betapih keluaq dhaghi mulut aku. “Kalau hang pa tak tau malu, oqhang lain yg nak temuntah tengok peqhangai hang pa! Kalau nak buat benda tak senonoh, hang pa pi buat kat kandang babi nu.. setannnn..” Aku dah tak boleh nak kawai panas baran aku lagi. Aku minta pemandu bas tu beqhenti kat tepi dan halau depa tuqhun kat tepi jalan. Kalau ikut hati mau aku sepak teqhajang saja dua ‘ekoq babi’ tu. Masya-Allah…Nauzubillah….orang lain pun bercinta jugak..tapi tak kan sampai nak menggadai maruah diri macm tu sekali..depan oqhang qhamai pulak tu…. tu depan oqhang qhramai.. kalau depa berdua… apa yang depa buat agaknya??……hancussssssss nak habaq sikit la… kita kalau nak bercinta bukan tu caranya.. kalau lelaki yang betui-betui sukakan kita dia tidak sekali-kali nak menyentuh kita sesuka hati…sejahat manapun lelaki….dia akan memilih isteri yang baik bila dah sampai seru nak kawin…betul dak kaum adam???? ….jadi.. kaum hawa sekalian…jangan mudah nak serah mana-mana bahagian tubuh untuk ‘diekplore’ oleh kekasih hati, balak, buah hati, pak we, dan yang sewaktu dengannya melainkan pada suami yang sah…..betui dak??? kalau dah tak tahan sangat .. cakap kat family yg kita nak kawin…. leh kurang xtvt maksiat yg tak bertepi tu… tu pun dah boleh tafsir dah remaja Melayu macam mana kan?? takkan nak buktikan cinta dan sayang kat pak we sampai kena serah body….tu melampau setan namanya…..kalau dapat pak we mcm tu tinggal ja..banyak pria lain yg menanti..betui dak?? Aku pun bukannya baik sangat…tiada insan yg sempurna di sisi Allah kan?? tiap-tiap manusia punya nafsu…. kalau nak bercouple silakan.. tak salah.. tapi jagalah dan peliharalah maruah diri kita seadanya…. maruah diri kita adalah maruah keluarga kita…. kitakan orang Melayu.. penuh dengan adab sopan santun…. tapi sayang buah kepayang….. sekarang ni ramai remaja Melayu yang tak sopan langsung…. Aku ada banyak lagi VIDEO menarik mengenai sex Melayu yang tak tau malu ni…